Onze school

Wij geloven in het talent dat in elk mens verborgen zit. We hebben het voorrecht elke dag met onze leerlingen op zoek te gaan naar hun talenten. Ons onderwijs daagt uit en stimuleert om je eigen grenzen te verleggen binnen een vertrouwde omgeving. De school als ontmoetingsplek voor jong en oud, waar je met plezier werkt aan je eigen ontwikkeldoelen in samenwerking met leerkrachten, leerlingen, ouders en andere partners. Samenwerken aan onderwijs dat elk individu de ruimte geeft zijn eigen kracht te ontdekken en waar mensen trots kunnen zijn op geleverde prestaties. Kortom hier herkennen en erkennen we het talent dat eenieder in zich heeft. Met elkaar verbeteren, ontdekken, onderzoeken, ontwikkelen en vieren. Dat is wat ons onderwijs mooi maakt. Noem het genieten, noem het geluk!