Home Onze school

Onze school

Bij basisschool Sint Jozef geven wij les op basis van onze 4 kernwaarden: plezier, trots, talent, betrokkenheid. Wij bieden de veilige en vertrouwde omgeving waarbinnen iedereen zich welkom voelt. Binnen deze school is de betrokkenheid, het plezier om jezelf verder te ontwikkelen en samen tot mooie prestaties te komen voelbaar.

De slogan van onze school luidt ‘Ieder kind is uniek! De school maken we samen’.

Het is immers zo dat wij er ons van bewust zijn dat de school iets is van ouders, leerlingen, leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel en directie. Wij mogen deel uitmaken van een gemeenschap en participeren met alle plezier binnen die gemeenschap. Wij staan open voor de wereld van morgen en zien het als een uitdaging om kinderen te helpen in hun ontwikkeling naar de toekomst.

Wij hanteren in ons onderwijs een jaarstofklassensysteem en houden daarnaast rekening met specifieke onderwijsbehoeften van ieder kind en talentontwikkeling. Wij zorgen voor een veilig klimaat met aandacht voor sport, bewegen en gezonde voeding.

Plezier

Jezelf kunnen zijn, welkom voelen en gewaardeerd worden door anderen.
Lees meer

Trots

Steeds weer iets nieuws ontdekken, jezelf steeds verder ontwikkelen en dit mogen tonen aan anderen. Lees meer

Betrokkenheid

Wij streven naar onderwijs waarbinnen alle leerlingen optimale kansen worden geboden hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Lees meer

Talent

Wij geloven in jouw talent. Hierbij draait het niet alleen om het cognitieve talent, maar ook om creatieve, praktische talenten en sociale vaardigheden. 

Lees meer

Wij zoeken collega’s

Wij zoeken collega’s die écht het verschil willen maken.
Wij bieden jou werkplezier, tijd voor zelfontwikkeling en een plek in een hecht team

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details