Smart & Fit week 2023

In samenwerking met Ecsplore hebben wij ook dit jaar weer de Smart & Fit week kunnen organiseren! 

Onze school heeft van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 2 november 2023 volledig in het teken gestaan van bewegen en gezondheid. 

Elke ochtend is de hele school actief gestart met een Bootcamp, aangeboden door Ecsplore, op het schoolplein. Hierna konden wij fris starten met ons reguliere lesprogramma in de klas. Wij hebben ook diverse workshops gehad over onder andere: De supermarkt, verschillende smaken, buitenspelen, bewegend leren en fijne motoriek.       

Tijdens de pauzes stond de muziek box klaar zodat de leerlingen konden meedansen op de muziek. Ook was er een gigantische spelkist waar de leerlingen verschillende materialen uit konden halen om nieuwe pauzespellen te ontdekken. Zo waren er nog meer mogelijkheden om tot bewegen te komen.

Ook in de klas werden er tussen de lessen door beweegtussendoortjes aangeboden of werd er gekeken naar een andere manier van lesgeven. Zo werd er gedurende de week in diverse groepen een buitenles gegeven, waren er extra dansmomentjes in de klas, gaven we de goede antwoorden tijdens de rekenles met een ren-je-rot spel en leerden we topografie met behulp van een tennisballetje.

Het was weer een fitte week! 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details